e - R E K L A M
  • Konak/İzmir, Türkiye
  • çalışma saatleri :09:00-18:00
  • 0232 484 6848

Blog

Google'a Reklam Vermenin Yolları

Google Adwors Reklamları

Google arama motorunda belirli bir anahtar kelime yazarak yapılan aramalar sonucunda çıkan ve yanında yeşil reklam ibaresi bulunan web sitesi reklamları  Google Adwords Reklamları adını alır.  

Sektör odaklı anahtar kelimeleri belirleyip bunlar üzerinde istediğiniz gün ve saatlerde reklam verebilir, bu reklamların harcamalarının kontrolünü yapabilir, reklamlarınız sonucunda sitenize ne kadar ziyaretçi eriştiğini görebilir ve buna yönelik olarak reklamlarınız optimize edebilirsiniz. Google Adwords reklamları, tıklama başına ücretlendirilir yani reklamlarınız ne kadar çok tıklanırsa o kadar ücret ödersniz.

Google Görüntülü Reklamlar

Google Görüntülü Reklam Ağı, Google reklamlarını yayınlamayı kabul eden sitelerde (Google adsense üyesi siteler) yayınlanan grafik veya görsel bazlı reklamlardır.  Görüntülü reklamlar, belirlediğiniz sitelerde reklam görselleriniz gösterilmesine olanak sağlar. Bu görsellerin farklı ebat ve ölçülerde tasarlanması ve üzerine logo, yazı ürün vb ifadelerin yerleştirilerek, hedef kitlelere ulaştırılması amacını taşır.

Google Re -Marketing Reklamları

Websitenizi ziyaret eden gerçek kullanıcıları takip eden reklamlardır. Türkçeye “yedinden hedefleme” ya da “yeniden pazarlama” olarak çevrilen bu reklamlar aslında “bilinç altı reklamcılığının” en gözde örneğidir. Web sitenizin tabanına yerleştirilen bir kod sayesinde siteniz çıkıp google görüntülü reklam kabul eden sitelerde (Google Adsense) görsel reklamlarınızın ziyaretçiye tekrar tekrar gösterilmesidir.

Youtube Reklamları

Youtube web sitesi şu anda dünyada en çok arama yapılan ilk üç siteden biridir. Satış ve marka bilinirliği yaratma konusunda bütün işletme boyutlarına hitap eden Youtube Reklamları küçük, orta ve büyük işletmelerin hep yardımına koşmaktadır. Youtube reklamlarında kullanıcıların yani kendi üyelerinin beğenilerini ve ilgi alanlarını takip etmesidir, dolayısı ile bu ilgi alanlarına yönelik reklam vermenize olanak sağlamasıdır.